Продолжи кон информации за производот
1 од 1

100% задоволни купувачи!

Ivory LOVE - Pushup & Lace Detail

Регуларна цена
700.00 ден.
Регуларна цена
950.00 ден.
Цена со попуст
700.00 ден.
🔴 Количините се ограничени!
Големина

Колекцијата LOVE обединува стилови и за секојдневно и за ноќно носење.

Нашиот Ivory LOVE градник има пушап подлога за подобрено деколте, како и модерна чипка со иста боја. Самиот дизајн му дава на овој градник возбудлив изглед кој може да се носи со секаков стил на облека.

Со својата мека еластична лента и лесната ткаенина, градниците LOVE се вклопуваат совршено и се чувствуваат исклучително удобно за носење.

Како да нарачам?
 • Into The Mickey World

  Регуларна цена
  690.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  690.00 ден.
  Into The Mickey World
  Потрошено
 • Fly Me To The Moon

  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  890.00 ден.
  Fly Me To The Moon
  Потрошено
 • Flamingo World

  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  890.00 ден.
  Flamingo World
  Потрошено
 • Dancing Queen

  Регуларна цена
  550.00 ден.
  Регуларна цена
  870.00 ден.
  Цена со попуст
  550.00 ден.
  Dancing Queen
  Попуст
 • Mickey Mouse Strip

  Регуларна цена
  690.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  690.00 ден.
  Mickey Mouse Strip
  Потрошено
 • Charm

  Регуларна цена
  540.00 ден.
  Регуларна цена
  700.00 ден.
  Цена со попуст
  540.00 ден.
  Charm
  Потрошено
 • White Bra

  Регуларна цена
  700.00 ден.
  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Цена со попуст
  700.00 ден.
  White Bra
  Попуст
 • Poison Ivy

  Регуларна цена
  620.00 ден.
  Регуларна цена
  750.00 ден.
  Цена со попуст
  620.00 ден.
  Poison Ivy
  Попуст
1 од 8