Продолжи кон информации за производот
1 од 4

100% задоволни купувачи!

Trendy Памучни Тренерки

Регуларна цена
1,200.00 ден.
Регуларна цена
1,790.00 ден.
Цена со попуст
1,200.00 ден.
🔴 Количините се ограничени!
Големина

Trendy памучните тренерки се совршени за вашите стилски авантури. Изработени од две бои, сива и црна, овие меки тренерки за секојдневна употреба имаат врвка и манжетни за глуждовите, како и удобен материјал за лесна подвижност. Доволно опуштени за да се одморите на каучот, но доволно квалитетни за да ги носите во движење, овој памучен сет ќе постане твојот омилен веднаш по првото облекување.

Како да нарачам?
 • Into The Mickey World

  Регуларна цена
  690.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  690.00 ден.
  Into The Mickey World
  Потрошено
 • Fly Me To The Moon

  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  890.00 ден.
  Fly Me To The Moon
  Потрошено
 • Flamingo World

  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  890.00 ден.
  Flamingo World
  Потрошено
 • Dancing Queen

  Регуларна цена
  550.00 ден.
  Регуларна цена
  870.00 ден.
  Цена со попуст
  550.00 ден.
  Dancing Queen
  Попуст
 • Mickey Mouse Strip

  Регуларна цена
  690.00 ден.
  Регуларна цена
  1,190.00 ден.
  Цена со попуст
  690.00 ден.
  Mickey Mouse Strip
  Потрошено
 • Charm

  Регуларна цена
  540.00 ден.
  Регуларна цена
  700.00 ден.
  Цена со попуст
  540.00 ден.
  Charm
  Потрошено
 • White Bra

  Регуларна цена
  700.00 ден.
  Регуларна цена
  890.00 ден.
  Цена со попуст
  700.00 ден.
  White Bra
  Попуст
 • Poison Ivy

  Регуларна цена
  620.00 ден.
  Регуларна цена
  750.00 ден.
  Цена со попуст
  620.00 ден.
  Poison Ivy
  Попуст
1 од 8