Како да нарачам

1. Изберете го производот што сакате да го купите.

2. Изберете ја соодветна варијација. (боја, величина итн...)

3. Кликнете на копчето купи.

4. Производот е додаден во вашата кошничка. 

5. Можете да додадете повеќе производи во вашата кошничка или да комплетирате нарачка веднаш.